Προσφορές


  Facebook

Προφίλ

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1970 στον Πειραιά. Αρχικός δραστηριοποιείτο με την εμπορία αλλά και την Εισαγωγή επίπλων Bamboo και ψάθινων ειδών, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από τις αρχές τις δεκαετίας του 2000 η επιχείρηση μας Epiplo-planet.gr, μπήκε δυναμικά και στον χώρο των επίπλων οικιακού εξοπλισμού με στόχο να προσφέρει στην αγορά  έπιπλα με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής!


Στην επιχείρηση μας καλύπτουμε όλη την γκάμα Επίπλων οικιακής χρήσης με ποικιλία στα σχέδια και στα χρώματα κάνοντας μας πραγματικά ανταγωνιστικούς καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη για την διακόσμηση του σπιτιού σας.


Ορόσημο μας ο επαγγελματισμός και η ακεραιότητα της επιχείρησης μας, επιδίωξη μας η διεύρυνση της ποικιλίας των προϊόντων μας με στόχο να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστική καταφέρνοντας  την πληρέστερη εξυπηρέτηση σας!


Στόχος μας στην Epiplo-Planet είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Έχουμε ορίσει υψηλά standards για τα έπιπλα μας.


Αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην έρευνα αγοράς και προσπαθούμε να σας παρέχουμε κάθε προϊόν μας με όσο το δυνατόν περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή! 


Έχουμε το μέγεθος και τη δύναμη να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας ανάγκη, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
Ακούγοντας καθημερινά τι έχουν να πουν οι πελάτες μας μαθαίνουμε, αναπτυσσόμαστε και βελτιωνόμαστε με στόχο να αποτελέσουμε τη Νο.1 επιλογή στο χώρο των επίπλων.