Facebook

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές - παραλαβές προϊόντων και χρεώσεις

Για την περιοχή της Αττικής.

  • Παραλαμβάνετε δωρεάν από το κεντρικό μας κατάστημα Λεωφ.Θηβών 354, Αιγάλεω .Τηλ 2105696050

  • Παραγγελίες αξίας άνω των 250€ ευρώ παραδίδονται χωρίς χρέωση δωρεάν στο χώρο σας (εκτός ορισμένων περιοχών όπου η χιλιομετρική απόσταση από το κεντρικό μας κατάστημα είναι μεγαλύτερη των 20 χλμ ).


  • Η δωρεάν παράδοση για παραγγελίες αξίας άνω των 250€  ισχύει για τις παρακάτω περιοχές:

  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΡΑΜΑ, ΝΙΚΑΙΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΧΑΙΔΑΡΙ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Π.ΦΑΛΗΡΟ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ


  • Όταν η αξία της παραγγελίας σας είναι μικρότερη των 250€, τότε το κόστος παράδοσής της είναι μόνο 30€(εκτός ορισμένων περιοχών όπου η χιλιομετρική απόσταση από το  κεντρικό μας κατάστημα είναι μεγαλύτερη των 20 χλμ).

  • Όλες οι Παραδόσεις μας, δωρεάν ή και μη γίνονται επί του πεζοδρομίου  μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σας. Ο οδηγός μας δεν έχει την υποχρεώσει να σας τα μεταφέρει και να τα παραδώσει εντός του σπιτιού σας. Όταν πρόκειται για προϊόντα με πολύ μικρο όγκο και βάρος υπάρχει το φιλότιμο από τον οδηγό να σας βοηθήσει. Για παράδοση στον χώρο σας χρεώνεστε το πόσο των 15.00 ευρώ, ώστε να σας παρέχουμε και δεύτερο άτομο. Για κάθε όροφο θα χρεώνεστε 5.00 ευρώ εκτός και αν υπάρχει στην πολυκατοικία σας ανελκυστήρας. Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος χρεώνεται μόνο 50.00 ευρώ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αντικείμενων που θέλετε να ανεβάσετε. 

Για Πελοπόννησος ,ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη.

  • Τα μεταφορικά αφορούν πρωτεύουσες νομών και μεγάλα αστικά κέντρα με ακτίνα έως 10 χιλιόμετρα από αυτά. Για ακτίνα μεγαλύτερη των 10 χιλιομέτρων επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες. Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας δωρεάν στο πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας.

  • η Μέσω  δικής μας συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Η χρέωση βαρύνει τον αγοραστή.Την χρέωση σας μπορείτε να υπολογίσετε αυτόματα από το σύστημα όταν κάνετε την παραγγελία σας στο e-shop μας.

Για νησιωτική Ελλάδα.

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας κατόπιν συνεννόησης σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας μας και αν κατοικείτε.

  • Τα μεταφορικά αφορούν πρωτεύουσες νομών και μεγάλα αστικά κέντρα με ακτίνα έως 10 χιλιόμετρα από αυτά. Για ακτίνα μεγαλύτερη των 10 χιλιομέτρων επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες. Μέσω πρακτορείου μεταφορών της επιλογής σας. Παραλαμβάνετε από το πρακτορείο της περιοχής σας. Η χρέωση βαρύνει τον αγοραστή. Την χρέωση σας μπορείτε να υπολογίσετε αυτόματα από το σύστημα όταν κάνετε την παραγγελία σας

  • Μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας, Παράδοση στο χώρο σας με χρέωση που εξαρτάται από τον όγκο και τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων.Την χρέωση σας μπορείτε να υπολογίσετε αυτόματα από το σύστημα όταν κάνετε την παραγγελία σας, Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα μου τα ανεβάσουν την παραγγελία που έχω πραγματοποιήσει στον οποιοδήποτε όροφο της πολυκατοικίας είναι το σπίτι μου?

Η δωρεάν παράδοση ισχύει μέχρι την είσοδο του σπιτιού ή της πολυκατοικίας σας. μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σας. Ο οδηγός μας δεν έχει την υποχρεώσει να σας τα μεταφέρει και να τα παραδώσει εντός του σπιτιού σας. Όταν πρόκειται για προϊόντα με πολύ μικρο όγκο και βάρος υπάρχει το φιλότιμο από τον οδηγό να σας βοηθήσει. Για παράδοση στον χώρο σας χρεώνεστε το πόσο των 15.00 ευρώ, ώστε να σας παρέχουμε και δεύτερο άτομο. Για κάθε όροφο θα χρεώνεστε 5.00 ευρώ εκτός και αν υπάρχει στην πολυκατοικία σας ανελκυστήρας. Η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος χρεώνεται μόνο 50.00 ευρώ, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αντικείμενων που θέλετε να ανεβάσετε. Τα περισσότερα είδη μας βέβαια είναι αποσυναρμολογημένα και σε κουτιά, έτσι ώστε να κάνουν εύκολη την μεταφορά των προϊόντων σας που χωρούν σε ασανσέρ και δεν θα σας δυσκολέψουν να τα ανεβάσετε.

Εφόσον βεβαίως η παραγγελίας σας κριθεί μικρή σε όγκο τότε είναι σαφές πως η μεταφορική μας θα σας εξυπηρέτηση με την παράδοση ως την πόρτα του σπιτιού σας εντελώς δωρεάν!

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Προϋποθέσεις Επιστροφής


Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. 
Ωστόσο στην περίπτωση αυτή αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος και με την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθεί μετά από τον σχετικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων χαρακτηριστικών κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας αν θα  επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη, στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ή το προϊόν έχει πουληθεί σε ειδική τιμή, ή προσφορά. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας ή επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 

 


Για να γίνει δεκτή επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής,τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απαραίτητα τα επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδα μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή» παρέχετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας.
Αποδοχή